Nieuwe collega’s!

Zoals velen van jullie waarschijnlijk wel weten is Martje inmiddels bevallen van haar dochter Maud en nu is het bijna zover dat Riske met verlof gaat: wisseling van de wacht dus. Martje zal begin juni haar werkzaamheden weer gaan starten en Riske beëindigt die van haar begin mei. Omdat we dan een aantal diensten en spreekuren een beetje personeelstekort hebben, komt Myrthe Stel ons dan ondersteunen.

We zullen jullie op Facebook, zoals we nu ook al doen, op tijd laten weten wie er wanneer dienst en spreekuur heeft. Daarnaast mogen we ook een nieuwe collega voor Marja, onze praktijkassistente, verwelkomen. Anja Groot Boerle zal vanaf 12 mei een aantal dagen meelopen om ingewerkt te worden en vanaf 1 juni 2021 zal zij de spreekuren gaan draaien in Amerongen. Marja zal de spreekuren in Achterberg blijven doen.

Hieronder stellen zowel Myrthe als Anja zich aan jullie voor.

Myrthe Stel

Hallo, mijn naam is Myrthe Stel. Vanaf mei kun je mij tegen komen in de praktijk als waarneemster.

Verloskunde, als je het mij vraagt het mooiste vak dat je kunt uitoefenen! Inmiddels mag ik alweer 4 jaar mijn droom uitoefenen.
Ik vind het een eer om jullie tijdens deze bijzondere periode bij te staan en ik hoop dat jullie genoeg vertrouwen krijgen in het wonderlijke proces van (opnieuw) ouders worden.

Ik kijk er naar uit jullie te mogen ontmoeten en begeleiden!

Anja Groot Boerle

Hallo, mijn naam is Anja Groot Boerle, ben getrouwd met Harm en eind november 2020 zijn we ouders geworden van onze lieve zoon Huib.

Als assistente mag ik deze mooie praktijk ondersteunen per juni 2021. Een nieuwe uitdaging waar ik naar uit kijk. Een zwangerschap en geboorte blijft een wonder. Fijn om vanaf de zijlijn iets te kunnen betekenen voor jullie. Hiervoor was ik werkzaam in de ouderenzorg.
Op de woensdagen zal ik samen met een van de verloskundigen in Amerongen meedraaien met het spreekuur. Op de vrijdagen ben ik te bereiken tijdens het telefonisch spreekuur.

Ik zie ernaar uit jullie te ontmoeten!