1. Home
  2.  » Spreekuurlocatie praktijk Achterberg

Spreekuurlocatie verloskundigenpraktijk Achterberg

Onze verloskundigenpraktijk Achterberg gemeente Rhenen is de hoofdlocatie. Wij zijn daar gehuisvest in Gezondheidscentrum Nieuw Schoneveld. In dit gebouw zitten meerdere gezondheidsorganisaties waarmee we samenwerken. Voor jou wel zo makkelijk. Doordat deze vestiging grenst aan de nieuwe woonwijken van Veenendaal, is Achterberg voor deze inwoners een perfecte, snel bereikbare optie.

Regulier en echospreekuur

In onze praktijk voor verloskunde te Achterberg kun je behalve het telefonisch spreekuur ook gebruikmaken van het reguliere spreekuur op dinsdag en donderdag van 08.30 – 17.00 uur. Je kunt op deze dagen vervolgcontroles laten uitvoeren als je al bent ingeschreven. Het echo spreekuur is om de week op donderdagavond van 17.30 – 21.00 uur.  Beide spreekuren zijn uitsluitend op afspraak.

Verloskundigenpraktijk telefonisch spreekuur Achterberg

We houden van maandag tot en met vrijdag telefonisch spreekuur van 08.00 – 10.00 uur. Praktijkassistente Marja Versteeg helpt je met al jouw vragen en wensen. Op dit spreekuur kun je terecht voor:

  • vragen die niet dringend zijn
  • Inschrijving zwangerschap
  • afspraken maken
  • afspraken verzetten

Dringende en medische vragen overlegt Marja direct met de verloskundige die op dat moment dienst heeft.

praktijk verloskunde Achterberg

Echo en regulier spreekuur

Wij houden op al onze locaties een regulier spreekuur. Wil je gebruikmaken van dit algemene spreekuur, maak dan altijd eerst een afspraak. Raadpleeg de plaats van je keuze voor de spreekuurtijden. Echo’s maken we op donderdag op de locaties Amerongen en Achterberg. De ene week in Achterberg, de andere week in Amerongen. Maak ook hiervoor altijd een afspraak. Zorg dat je op de afgesproken tijd aanwezig bent of bel ons als dit niet lukt. Soms kan het voorkomen dat een spreekuur uitloopt. Wij vragen hiervoor je begrip.

Intakegesprek

Het intakegesprek plannen wij op het moment dat jij je als cliënt bij ons aanmeldt. Tijdens dit gesprek stellen we je een aantal medische en sociale vragen. We doen ook enkele onderzoeken zoals wegen en meten van je bloeddruk.

Bereikbaarheid en parkeren Achterberg

De hoofdvestiging van onze verloskundigenpraktijk in Achterberg is uitstekend te bereiken per auto. Ook vanaf Veenendaal. Je kunt gratis parkeren voor de deur en hebt meteen alle voorzieningen bij de hand. Helaas zijn wij hier niet met het openbaar vervoer bereikbaar.

Adres praktijk Achterberg

Gezondheidscentrum Nieuw Schoneveld
Schoneveld 29
3911 XR Achterberg

Wil je een afspraak maken voor een van de spreekuren? Bel tijdens ons telefonisch spreekuur naar 0317-743 017.