1. Home
  2.  » Praktijk Amerongen

Verloskundigenpraktijk Amerongen / Leersum

Onze verloskundigenpraktijk in Amerongen Leersum is gehuisvest in het nieuwe multifunctionele centrum Allemanswaard. Deze vestiging is vooral handig als je in Amerongen, Elst, Leersum of Overberg woont. We houden hier ook een echo spreekuur. Maak voor je eerste zwangerschapscontrole met een echo, een afspraak voor onze locatie in Amerongen of Achterberg.

Regulier en echo spreekuur

In onze vestiging in Amerongen houden wij een echo spreekuur en een regulier spreekuur op afspraak. Je kunt hier terecht voor vervolgcontroles wanneer je al bent ingeschreven als cliënt en bekend is hoever je zwanger bent. Dit reguliere spreekuur is elke woensdag van 08.30 – 17.00 uur. Het echo spreekuur houden we om de week op woensdagavond van 17.30 – 21.00 uur.

Telefonisch spreekuur

Wil je contact met verloskundigenpraktijk De Heuvelrug dan is er van maandag tot en met vrijdag telefonisch spreekuur van 08.00 – 10.00 uur. Dit spreekuur wordt gehouden door onze praktijkassistente Marja Versteeg. Je kunt haar consulteren voor:

  • vragen
  • inschrijven zwangerschap
  • afspraak maken
  • afspraak aanpassen

Dringende vragen overlegt Marja direct met de dienstdoende verloskundige.

Heuvelrug verloskunde Amerongen

Bereikbaarheid

Wil je per auto naar onze vestiging in Amerongen komen, dan is dat geen probleem. De bereikbaarheid is prima en je kunt er bovendien gratis parkeren. Volg het bord Parkeergarage Allemanswaard. Vanwaaruit kun je per trap of lift naar de begane grond. Om onze kamer te bereiken ga je bij de bibliotheek rechts de lange gang in. Aan het einde daarvan vind je onze ruimte. Reis je met het openbaar vervoer? De halte is vrijwel voor de deur.

Adres verloskundigenpraktijk Amerongen Leersum

Gezondheidscentrum Allemanswaard
Allemanswaard 15
3958 KA Amerongen

Cliënt worden bij praktijk voor verloskunde De Heuvelrug? Bel nu om je in te schrijven. Onze telefoonnummer is 0317-743 017.

routekaart