1. Home
  2.  » Over De Heuvelrug verloskunde Rhenen Achterberg

Over Verloskundigenpraktijk De Heuvelrug Rhenen Achterberg

Verloskundigenpraktijk De Heuvelrug is een moderne praktijk die verloskundige zorg en advies biedt aan de vrouw in de vruchtbare levensfase. Vanaf kinderwens tot en met kraamtijd. Ook bieden we echoscopie, preconceptionele en interconceptionele consulten en groepsbijeenkomsten aan. Wij hebben respect voor de eigenheid van onze cliënten en maken geen onderscheid in levensovertuiging, religie of cultuur. Iedereen is bij ons welkom. Naast het verlenen van professionele zorg zijn we ook sociaal maatschappelijk betrokken. Dit uit zich in ondersteuning van bepaalde projecten en coaching van onze cliënten.

Onze verloskundigenpraktijk

Wij zijn een moderne praktijk voor verloskunde die al ruim 50 jaar is gevestigd. Naast veel expertise hebben wij ook een groot werkgebied in de regio. Dit gebied strekt zich uit over de plaatsen Rhenen, Achterberg, Elst, Amerongen, Leersum centrum, Leersum AZC en Veenendaal. Wij hebben daar tal van moderne spreekuurlocaties met de daarbij behorende faciliteiten. Onze teamleden zijn zeer persoonsgericht, vakbekwaam en toegewijd. Zij volgen regelmatig bijscholing en staan net als onze praktijk, allemaal ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV. Sinds 2008 zijn wij ook in het bezit van het borstvoedingscertificaat van WHO/Unicef.

Het team

Ons team van deskundigen bestaat uit:

  • Christa Stekelenburg, verloskundige
  • Marja Versteeg, praktijkassistente
  • Martje Bruinsma – van de Weijer, verloskundige
  • Janneke Drost-Meeuse, verloskundige
  • Louise van de Vreede, verloskundige
  • Violaure van Prooijen, verloskundige
  • Renate Groeneveld, verloskundige
Team Heuvelrug verloskunde Rhenen

Zorg die wij bieden

Onze verloskundigen staan met raad en daad klaar voor vrouwen en hun partner die zwanger willen worden, al zwanger zijn of bij wie de baby is geboren. We geven eerstelijnszorg en trekken dit indien nodig breder dan enkel verloskundige zorg. Je kunt bij onze praktijk terecht voor:

Onze praktijkideologie

De Heuvelrug geeft jou en je gezin tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd professionele zorg waarbij jij je veilig voelt. Wij doen dit altijd in overleg met jou en werken binnen de normen en waarden die onze beroepsgroep stelt. Doordat de variëteit van onze cliënten groot is, krijg je bij ons altijd zorg op maat zonder verlies van onze deskundigheid.