Home » Verloskundigen De Heuvelrug spreekuurlocaties en spreekuren

Verloskundigenpraktijk spreekuurlocaties en spreekuren

Verloskundigenpraktijk De Heuvelrug heeft spreekuurlocaties in Achterberg, Amerongen en Leersum Asiel Zoekers Centrum. Je bent bij ons vrij om de plaats te kiezen die jij wilt. We hebben jouw gegevens overal beschikbaar. Woon je in Veenendaal dan kun je bijvoorbeeld op onze hoofdlocatie in Rhenen / Achterberg terecht. Deze grenst aan de nieuwe woonwijken van deze plaats. Is jouw woonplaats Elst, dan is  Amerongen handig. In elke vestiging vind je goeddeels dezelfde faciliteiten. Ook beschikken we over mobiele echoapparatuur, die we in Achterberg en Amerongen gebruiken op het echospreekuur. Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken, werken we ook samen met andere gezondheidsorganisaties.

Telefonisch spreekuur verloskundigenpraktijk

Wij houden dagelijks telefonisch spreekuur van 09.00 – 10.00 uur. Onze praktijkassistente Marja Versteeg staat je te woord. Door haar kraamzorg achtergrond kan zij je ook adviseren over de verzorging en voeding van je baby. Dit spreekuur is bedoeld voor:

  • stellen van niet dringende vragen
  • inschrijven nieuwe zwangerschappen
  • maken van afspraken
  • wijzigen van afspraken

Medische vragen en spoedvragen overlegt Marja direct met de dienstdoende verloskundige.

Echo en regulier spreekuur

Onze verloskundigenpraktijk houdt op alle locaties een regulier spreekuur. Wil je gebruikmaken van dit algemene spreekuur, maak dan altijd eerst een afspraak. Raadpleeg de plaats van je keuze voor de spreekuurtijden. Echo’s maken we op de locaties Amerongen en Achterberg. De ene week in Achterberg en de andere week in Amerongen van 17.30 – 21.00 uur. Laat dit vastleggen. Zorg dat je op de afgesproken tijd aanwezig bent of bel ons als dit niet lukt. Soms kan het voorkomen dat een spreekuur uitloopt. Wij vragen hiervoor je begrip.

Intakegesprek

Het intakegesprek plannen wij op het moment dat jij je als cliënt bij ons aanmeldt. Tijdens dit gesprek stellen we je een aantal medische en sociale vragen. We doen ook enkele onderzoeken zoals wegen en meten van je bloeddruk.

Bereikbaarheid spreekuurlocaties 

Al onze filialen hebben een gunstige ligging. Per auto zijn ze goed bereikbaar en parkeren is gratis. Reis je met het openbaar vervoer? Ook dan kun je vrijwel alle spreekuurlocaties prima bereiken. Meer informatie hierover vind je bij de betreffende plaats.

Heb je nog vragen of is iets onduidelijk? Je kunt ons bereiken op 06 – 22 49 79 29 of stuur een e-mail.

De Heuvelrug verloskunde

Gezondheidscentrum
Nieuw Schoneveld
Schoneveld 29
3911 XR  Rhenen
Telefoon: 06 - 22 49 79 29
info@heuvelrugverloskundigen.nl

Copyright ©2014-2019 Praktijk voor verloskunde De Heuvelrug. Alle rechten voorbehouden.
Website: DKGS.nl - SEO tekst: Tekstbureau Kiki Koning