1. Home
  2.  » Verloskundigen De Heuvelrug spreekuurlocaties en spreekuren

Verloskundigenpraktijk spreekuurlocaties en spreekuren

Verloskundigenpraktijk De Heuvelrug heeft spreekuurlocaties in Achterberg Rhenen, Amerongen en Leersum Asiel Zoekers Centrum. Je bent bij ons vrij om de plaats te kiezen die jij wilt. We hebben jouw gegevens overal beschikbaar. Woon je in Veenendaal dan kun je bijvoorbeeld op onze hoofdlocatie in Rhenen / Achterberg terecht. Deze grenst aan de nieuwe woonwijken van deze plaats. Is jouw woonplaats Elst, dan is  Amerongen handig. In elke vestiging vind je dezelfde faciliteiten. Ook beschikken we over mobiele echoapparatuur, die we op alle locaties gebruiken op het echospreekuur.

Telefonisch spreekuur

Wij houden van maandag tot en met vrijdag telefonisch spreekuur van 08.00 – 10.00 uur. Onze praktijkassistente Marja Versteeg staat je te woord. Medische vragen en spoedvragen overlegt zij direct met de dienstdoende verloskundige. Door haar kraamzorg achtergrond kan zij je ook adviseren over de verzorging en voeding van je baby. Dit spreekuur is bedoeld voor:

  • stellen van vragen
  • inschrijven nieuwe zwangerschap
  • maken van afspraken
  • wijzigen van afspraken

Medische vragen en spoedvragen overlegt Marja direct met de dienstdoende verloskundige.

praktijk voor verloskunde veenendaal

Verloskundigenpraktijk voor echo en regulier spreekuur

We houden op alle locaties een regulier spreekuur. Wil je gebruikmaken van dit algemene spreekuur, maak dan altijd eerst een afspraak. Raadpleeg de plaats van je keuze voor de spreekuurtijden. Echo’s maken we op alle locaties. Zorg dat je op de afgesproken tijd aanwezig bent of bel ons als dit niet lukt. Soms kan het voorkomen dat een spreekuur uitloopt. Wij vragen hiervoor je begrip.

Intakegesprek

Het intakegesprek legt de basis voor onze zorg en plannen we op het moment dat jij je als cliënt bij ons aanmeldt. Tijdens dit gesprek stellen we je een aantal medische en sociale vragen. Tijdens de eerstvolgende afspraak doen ook enkele onderzoeken zoals wegen en meten van je bloeddruk.

Bereikbaarheid spreekuurlocaties

Al onze praktijkfilialen hebben een gunstige ligging. Per auto zijn ze goed bereikbaar en parkeren is gratis. Reis je met het openbaar vervoer? Ook dan kun je vrijwel alle spreekuurlocaties prima bereiken. Meer informatie hierover vind je bij de betreffende plaats.

Heb je nog vragen of is iets onduidelijk? Je kunt ons bereiken op 0317-743 017 of stuur ons een e-mail.

heuvelrug verloskunde rhenen
De Heuvelrug verloskunde