Home » Team verloskundigen en deskundigen Verloskundigenpraktijk De Heuvelrug

Team van verloskundigen en deskundigen Verloskundigenpraktijk De Heuvelrug

In onze verloskundigenpraktijk werken wij met 4 vaste verloskundigen en 1 praktijkassistente. In deze samenstelling is sinds 2007 niets veranderd. Om elk teamlid nog beter te leren kennen, stellen zij zich op deze webpagina aan je voor.

  • Christa Stekelenburg, verloskundige
  • Martje van de Weijer, verloskundige
  • Elise Boere, verloskundige
  • Kirsten van de Lustgraaf, verloskundige
  • Marja Versteeg, praktijkassistente
een van de verloskundigen Christa Stekelenburg

Christa Stekelenburg

Graag wil ik mijzelf aan jullie voorstellen, aangezien we de komende tijd intensief met elkaar te maken krijgen. Ik ben Christa Stekelenburg, getrouwd met Maurits en wij zijn ouders van Christiaan en Judith. We hebben een druk leven met sporten, zorg voor familie, ZWO-commissie, op vakantie gaan en ik mag graag tentoonstellingen/musea of theater bezoeken.

Een groot deel van mijn tijd werk ik als verloskundige en echoscopiste. Ik doe dit vanuit een ruime ervaring in jaren, waarin ik al vele veranderingen heb meegemaakt. Maar hoe we het ook met elkaar als zorgverleners afspreken, de basis ligt in het feit dat er een wederzijds vertrouwen moet ontstaan tussen zwangere/barende, partner en de verloskundige die begeleidt. Daarvoor volg ik mijn bijscholingen, blijf ik kritisch naar ons werk kijken, werk ik waar nodig samen en zal ik mij met al mijn (on-)mogelijkheden inzetten voor het ontstaan van deze vertrouwensband, zodat ik mijn werk aan het einde van deze belangrijke periode kan afsluiten met het gevoel dat zo mooi omschreven staat in de tekst van Khalil Gibran:

Je kinderen zijn je kinderen niet.
Zij zijn de zonen en dochters van ‘s levens hunkering naar zichzelf.
Ze komen door je, maar ze zijn niet van je.
En hoewel ze bij je zijn, behoren ze je niet toe.
Lees verder bij: de Profeet…

Martje van de Weijer

Martje van de Weijer

Mijn naam is Martje van de Weijer, geboren op 11 mei 1991 in Vlodrop. Na het behalen van mijn VWO diploma, ben ik verloskunde gaan studeren in Maastricht en in april 2014 heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Sinds juni 2014 werk ik bij Verloskundigenpraktijk de Heuvelrug en inmiddels voel ik me hier, als ‘Limburgse’ helemaal thuis! In mei 2015 heb ik de basis echo opleiding afgerond en maak ik samen met Christa en Astrid de termijnecho’s en groeiecho’s in de praktijk.

Naast mijn werk als verloskundige vind ik het leuk om samen met vriendinnen leuke uitstapjes te maken, lekker een hapje te eten en muziek te maken in een harmonieorkest.

Werkzaam zijn als verloskundige is ontzettend bijzonder. Het is mooi om jullie te mogen begeleiden tijdens de zwangerschap, de bevalling en het kraambed. Mijn streven is een onvergetelijke ervaring voor jullie als aanstaande ouders en dit zal ik met veel passie proberen te bewerkstelligen.

Elise Boere

Elise Boere

Mijn naam is Elise Boere, per 1 oktober 2016 de nieuwe verloskundige in verloskundigenpraktijk de Heuvelrug. Ik woon in Veenendaal. De opleiding Verloskunde volgde ik in Amsterdam en tijdens deze studie werkte ik enkele weken in een streekziekenhuis in Oeganda. Dit was een geweldige ervaring. Direct na mijn afstuderen startte ik als verloskundige. Verloskunde vind ik een bijzonder en veelzijdig beroep. In mijn vrije tijd dans ik graag, houd ik mij bezig met wetenschappelijk onderzoek en geniet ik van heerlijke zonvakanties. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten tijdens de spreekuren en bevallingen!

Kirsten van de Lustgraaf

Kirsten van de Lustgraaf

Mijn naam is Kirsten van de Lustgraaf. Sinds oktober 2017 werk ik als verloskundige in het team van verloskundigenpraktijk de Heuvelrug. Ik heb de opleiding verloskunde gevolgd in Amsterdam en ben gelijk na de opleiding als verloskundige begonnen in verschillende praktijken verspreid door het land.

In mijn vrije tijd ben ik graag met paarden bezig, sport veel, lees graag en hou van reizen. Het vak als verloskundige is erg bijzonder. Ik vind het mooi om jullie te mogen begeleiden in zo’n unieke periode in je leven.

Praktijkassistente Marja Versteeg

Assistente Marja Versteeg

Ik ben Marja Versteeg, getrouwd met Henk en samen hebben we twee dochters. Ik heb in het verleden gewerkt als kraamverzorgster en draai nu alleen nog af en toe in het weekend mee in de partuspoule, wat zoveel betekent dat jullie mij zouden kunnen treffen bij de bevalling en daarna komt er een andere collega om mij af te lossen.

Sinds 15-01-2012 ben ik Praktijkassistente bij Verloskundigenpraktijk “ De Heuvelrug” en ik doe dat met heel veel plezier. Ik ben er altijd op de telefonische spreekuren en probeer jullie dan zo goed mogelijk te woord te staan en anders overleg ik het met de verloskundige die dan dienst heeft. Daarnaast zijn er nog heel veel andere zaken die ik kan en mag doen voor de verloskundigen om hen ook een beetje te ondersteunen!
Wie weet spreken we elkaar eens aan de telefoon. Ik wens jullie een fijne tijd bij onze Verloskundigen praktijk!

Wil je uitgebreid kennismaken met ons team van verloskundigen? Schrijf je dan nu in.

Gezondheidscentrum
Nieuw Schoneveld
Schoneveld 29
3911 XR  Rhenen
Telefoon: 06 - 22 49 79 29
info@heuvelrugverloskundigen.nl

Copyright ©2014-2019 Praktijk voor verloskunde De Heuvelrug. Alle rechten voorbehouden.
Website: DKGS.nl - SEO tekst: Tekstbureau Kiki Koning